KAJA BOOTSMAN

MANAGER & OWNER

Jong, gedreven, horeca verslaafd en sociaal ijzersterk! 
onze jongste telg, maar doet niet onder aan ervaring. Kaja heeft altijd al geweten dat de horeca zijn passie is en een eigen zaak zijn doel in het leven. Middelbare hotelschool, hogere hotelschool en al meer dan 14 jaar ervaring in veel verschillende horeca zaken.
Op zijn 14e  al begonnen op het strand bij de Beach Inn in Ijmuiden en later bij de Republiek Bloemendaal, waar hij vervolgens 8jaar heeft gewerkt, de laatste 4 jaar als bedrijfsleider. Het laatste jaar heeft hij als bedrijfsleider van Basquiat en Louie Louie nog 1 keer mogen afkijken, nu tijd om het zelf te laten zien! 

lin helderman

MANAGER & OWNER

Een echte gastvrouw, verstand van werkelijk alles, geweldig in de sociale omgang met gasten en personeel en ook nog eens een goede kok!
Ooit begonnen als jong meisje van 13 jaar in de bediening en daar haar passie gevonden in de horeca. Na wat omzwervingen, zoals de Balletacademie en haar studie Museologie. Uiteindelijk kroop het bloed toch waar het niet gaan kon; de Horeca. Het liefst ondernemen. In het jaar 2009 heeft ze voor het eerst geproefd van het ondernemerschap. Dit in de Zwitserse Alpen, waar zij een  barretje heeft gepacht voor een wintersportseizoen. Na dit seizoen om meer all round te worden, heeft Lin besloten om Chef te worden en zich ook toe te leggen op de keuken.
Later ook nog Chickslovedonuts begonnen in de Foodhallen, als pop-up store. Om zich vervolgens aan te sluiten bij dit trio, als A Bar named Sue.

Tim DoornewaArd

MANAGER & OWNER

Een echt ondernemers hart, doorzetter, goed commercieel inzicht en erg handig met de cijfers! 
Tim heeft als voormalig Food & Beverage manager van o.a. Wagamama, Zushi, Vasso, Goodies en Ristretto kennis op het financiële en zakelijke terrein van food concepten. Sinds zijn 15e is Tim al actief in de horeca van afwasser tot kok en food & beverage manager. 
In 2002 maakte Tim een start als ondernemer van een horeca adviesbureau. Daarnaast is Tim al jaren actief als vrijwilliger en sociaal ondernemer voor verschillende organisaties (zie LinkedIn profiel) en toont vaak initiatief tot het ontwikkelen en uitvoeren van nieuwe ideeën.
De combinatie van zijn commercieel inzicht, sociale vaardigheden en doorzettingsvermogen leiden vaak tot succesvolle projecten/ondernemingen. Tel hier de passie en toewijding voor lekker eten en drinken bij op voor een succesvolle uitkomst!