KAJA BOOTSMAN

MANAGER & OWNER

Jong, gedreven, horeca verslaafd en sociaal ijzersterk! 
onze jongste telg, maar doet niet onder aan ervaring. Kaja heeft altijd al geweten dat de horeca zijn passie is en een eigen zaak zijn doel in het leven. Middelbare hotelschool, hogere hotelschool en al meer dan 14 jaar ervaring in veel verschillende horeca zaken.
Op zijn 14e  al begonnen op het strand bij de Beach Inn in Ijmuiden en later bij de Republiek Bloemendaal, waar hij vervolgens 8jaar heeft gewerkt, de laatste 4 jaar als bedrijfsleider. Het laatste jaar heeft hij als bedrijfsleider van Basquiat en Louie Louie nog 1 keer mogen afkijken, nu tijd om het zelf te laten zien! 

bar10.jpg

Tim DoornewaArd

MANAGER & OWNER

Een echt ondernemers hart, doorzetter, goed commercieel inzicht en erg handig met de cijfers! 
Tim heeft als voormalig Food & Beverage manager van o.a. Wagamama, Zushi, Vasso, Goodies en Ristretto kennis op het financiële en zakelijke terrein van food concepten. Sinds zijn 15e is Tim al actief in de horeca van afwasser tot kok en food & beverage manager. 
In 2002 maakte Tim een start als ondernemer van een horeca adviesbureau. Daarnaast is Tim al jaren actief als vrijwilliger en sociaal ondernemer voor verschillende organisaties (zie LinkedIn profiel) en toont vaak initiatief tot het ontwikkelen en uitvoeren van nieuwe ideeën.
De combinatie van zijn commercieel inzicht, sociale vaardigheden en doorzettingsvermogen leiden vaak tot succesvolle projecten/ondernemingen. Tel hier de passie en toewijding voor lekker eten en drinken bij op voor een succesvolle uitkomst!